TechnoVenture.nl - Om rekening meee te houden

Dit is de disclaimer van TechnoVenture.nl

Disclaimer
technoventure-disclaimer

Omtrent de website www.Technoventure.nl benadrukken wij de volgende punten:

  1. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper) links, zijn eigendom van BioTransfer B.V te Groningen. Het is niet toegestaan de site, of onderdelen daarvan, zonder geschreven toestemming van BioTransfer B.V. te publiceren, kopiëren of te bewaren. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.
  2. Hoewel er regelmatig zorg en aandacht wordt besteed aan de website kan het voorkomen dat bepaalde informatie incompleet en/of incorrect wordt weergegeven. De informatie op de website wordt regelmatig gecontroleerd, uitgebreid en aangevuld.
  3. Alle informatie, producten en diensten op de site worden aangeboden in hun huidige vorm en zonder enige impliciete garantie met betrekking tot beschikbaarheid, geschiktheid voor toepassingen of anders.
  4. Bepaalde (hyper) links op de website leiden naar websites buiten het domein van TechnoVenture.nl, die dan ook geen eigendom zijn van BioTransfer BV. Wanneer deze links geactiveerd worden verlaat u de TechnoVenture website. TechnoVenture draagt geen verantwoordelijkheid over de inhoud van websites buiten het Technoventure-domein.
  5. Het team van TechnoVenture kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die veroorzaakt kan worden door het gebruik van de website. Er is geen garantie dat het functioneren van de website foutloos en zonder interruptie verloopt.